Yritys

LämpöTec Oy on erikoistunut erilaisten ilmalämpöpumppu ja ilmasta-veteen lämpöpumppuratkaisujen suunnittelu ja asennuspalveluun pääasiassa Uudenmaan alueella (myös yli 3kg kylmäainetta sisältävien laitteiden). LämpöTec on usean eri ilmalämpöpumppumaahantuojan valtuuttama myynti-, asennus– ja huoltoliike. (Paavo Kataikko Oy, ScanOffice OyRecair Oy, Kahil Oy, Kaukomarkkinat Oy, FG Finland Oy)

Tarvittaessa kauttamme saatavilla myös sähkö-, kylmä- ja LVI tukkujen edustamat tuotteet (SLO Oy, Onninen Oy, Ahlsell Oy, Lvi-dahl Oy, CombiCool Oy, Refair Oy, Entrade Oy,Etherma Oy, El-parts Oy)

Noin –25 °C ja edelleen lämpöenergiaa ilmassa !Energiansäästö ja luonnon hyvinvointi ovat tärkeitä asioita nyt ja tulevaisuudessa kaikille kuluttajille niin myös LämpöTec Oy:lle. Tulemme tulevaisuudessa tarjoamaan yhä enemmän energian säästöön liittyviä ratkaisuja.

Tuote valikoimamme koostuu laadukkaista tuotteista sekä asennuksissa käytämme laadukkaita asennustarvikkeita. Työn siisteys ja laatu ovat asioita joista emme tingi.

LämpöTec Oy antaa myös työlle takuun ja toimittaa asennuksen jälkeen käyttöönottopöytäkirjan asiakkaalle.

 

Pätevyydet ja rekisteröinnit

Yrityksellä on Tukesin myöntämät alle ja vähintään/yli 3kg kylmälaiteliiketodistukset (nro: 2668/91/2011 ja 11279/91/2013) sekä S3-sähköpätevyys (nro: 169/52/2009).
LämpöTec Oy kuuluu myös ennakkoperintärekisteriin.

Asentajilla lisäksi

  • Tulityökortti
  • Työturvallisuuskortti
  • Sähkötyöturvallisuuskortti
  • EA1